Sadepäivän sisustamista + kirppislöytöjä

Vettä satoi vuorokauden putkeen. Mökin maalaus oli sen aikaa "jäissä", mutta tällaiselle suorituskeskeiselle ihmiselle jotakin puuhaa piti kuitenkin olla. Sadevaatteet niskaan ja roskien polttoon, koirakaan kun ei halunnut sen kummemmin lenkkeillä.

Kaislaa olikin kertynyt melkoinen kasa. Poltin tuota kasaa pikkuhiljaa ja useammassa erässä, sillä tiedän rantakäärmeen hyödyntävän tuota kasaa piilonaan. Nyt ei näkynyt käärmettä, mutta juhannusviikolla se piti meille seuraa useampana päivänä.

Siivosin mökin alustaa nuotion rouhutessa ja sortteerasin säästettävää ja poltettavaa tavaraa. Jämälautaa ja roskaa oli yllättävän paljon, sekä yksi siisti Ikean Lack-hylly. Ajattelin hyödyntää tuon hyllyn ja tehdä siitä tekokukille pöydän. Projekti oli tällä kertaa todella helppo, hylly tarvitsi vain kolme jalkaa alleen.


Parvi on ollut haastava sisustaa mataluutensa puolesta, mutta hyllyn avulla puolet parvesta piristyi kivasti!



Korppilampusta tykkään tosi paljon, sen antama valo näkyy nyt kivasti alakertaan asti.



Iltasatukirjat löysi vihdoin paikkansa ja miksei Muumeja voisi lukea muutoinkin, kuin iltasatuna. Ostin pari vuotta sitten ystävältäni sohvan ja se kannettiin jo silloin parvelle. Siinä on hyvä lukea satuja, mutta myöskin yllättävän hyvä nukkua.




Toinen puolikas parvesta toimii lasten makuupaikkana ja palvelee myös vieraita, parhaimmillaan meidän aikana yläkerrassa on nukkunut viisi henkilöä.

Yllättävän pienellä järjestelyllä parvesta sai siistimmän ja viimeistellymmän! Lautapelit mahtuivat vielä kivasti Lack-hyllyn alle. 

Pyörähdin myös Uudessakaupungissa aktivointikeskus Puustissa (mun ihan ehdoton lempparipaikka, aina edullisia löytöjä!) Tällä kertaa löysin Finelin Kirsikka kattilan, hinta 15€ ja kunto todella hyvä. Löysin myös Marimekon 123 Winter boleron, joka oli todella siistissä kunnossa. Hinta tälle 8€.


Nappasin mukaani myös ison Karhulan keittiötölkin, vaikka siinä ei ollut kantta ja kotoa näitä löytyy jo melkoinen määrä..... Hinta sille 10€.


Puustissa on yleensä aina näitä keittiötölkkejä ja hinnat ei päätä huimaa. Tekisi mieli ostaa aina kaikki, mutta joku raja on pitänyt vetää. Nykyään matkaani päätyy vain ne purkit, joissa on alkuperäinen kansi ja joko ilves tai karhu kyljessä. Pelkät pohjamerkinnät ei puhuttele niin paljon, tykkään tuosta "keittiötölkki"- tekstistä ja joko karhusta tai ilveksestä. Eiköhän tällekin purkille jokin käyttötarkoitus löydy. Vinkkejä otetaan vastaan, mitä kaikkea te säilötte näissä?

Itselläni on kananmunat, tuikut, kynttilät ja sekä kruunukynttilät, simpukoita, kultaköynnöksiä, vanulappuja, kuivatarvikkeita.... Mitä vielä?


Kommentit

Suositut tekstit