Aktivointikeskus Puusti, mitä löytöjä jälleen!

Viikkoon on mahtunut useampi sateinen päivä ja olen saanut hyvän syyn puuhastella kaikkea muuta, kuin mökin maalausta.

Suuntasin ystäväni kanssa jälleen Aktivointikeskus Puustiin ja näin tämän ihanuuden jo heti ovelta: Arabian Pomona ruukku, omenaisena.


Mieleeni tulvahtaa näistä aina lapsuusmuistot ja mummola 🤍 Meidän mummolla oli näitä ainakin omena- ja mansikkakuosissa. Arabiaa oli silloin kaapit pullollaan ja seiniä koristivat muun muassa Esteri Tomulan seinälautaset. Olen tainnut jo aiemminkin mainita, että ilmeisesti joku keski-ikä kolkuttaa ovella, sillä näiden tuotteiden pariin pysähdyn kirppiksillä aina.

Mummoni astiat on moneen kertaan jaettu jo toisaalle ja pahoin pelkään, ettei Arabian astioita ole enää suvun hallussa lainkaan. Niinpä olen pikkuhiljaa kerännyt sopuhintaisia löytöjä kotiin. Ostoksia tehdessä olen pyrkinyt miettimään tarpeet ja hyödyn. Hyllyyni en kaipaa pölyn kerääjiä ja lisäksi katson aina tuotteiden kunnon. En osta rikkinäisiä tai pahasti tummentuneita. Arvostan myös kannen olemassaoloa, jos sellainen tuotteeseen kuuluu. Tämän hinta oli alkuun 45€, mutta sain tingittyä sen hintaan 38€. Nettikaupoissa nämä ovat alkaen 55€ ja parhaimmillaan hinta on kivunnut yli sadan euron. Kaupat tuli!

Seuraavaksi silmiini tarttui erikoisempi "hedelmäkori". Tarjosin sitä ensin ystävälleni, mutta onnekseni hän ei siihen tarttunut 😁 Hinta sillä oli kymmenen euroa. Kanniskelin sitä mukanani ja kierroksen päätteeksi päätin sen ostaa. Kyseessä on Banana Hammock.


Virallista hedelmäkoria mökiltä ei vielä löytynytkään ja tavallaan ei löydy vieläkään. Banaanit ja omenat odottavat syöjäänsä nyt riippukeinussa. Ahkerasta googlailusta huolimatta en löytänyt tälle suomalaista lähdettä, joten liekkö kyseessä ulkomainen tuote?

Kaipailin kovasti kesämekkoja, mutta niitä ei tällä kertaa ollut. Lapsille löysin pari paitaa (ilmaiset) ja lisäksi pari avaamatonta pakettia Marimekon servettejä, kuosina "Ruukku" ja yhteishinta 0,50€.


Tykkään pitää pöydällä kauniita servettejä ja näitä meidän huushollissa kyllä kuluu.

Lopetettiin shoppailukierros hyvillä mielin Captain's makasiini- ravintolaan. Se sijaitsee Uudenkaupungin aittarannassa ja ruoka siellä on taivaallisen hyvää! Listalta löytyy paljon hyviä vaihtoehtoja myös lapsille.


Seuraavalla kerralla etsin uutterammin niitä kesämekkoja. Viimeisimmät hankinnat ovat olleet hyvin keittiöpainoitteiset.

Kommentit

Suositut tekstit